CASE Tampereen yliopisto: Työpaja uudelle profiloitumisalueelle

Tampereen yliopisto on yksi Suomen monialaisimmista yliopistoista, jonka tutkimuksen ja koulutuksen kärkiä ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta.

Yhteistyö Grape Peoplen kanssa

Tampereen yliopiston uuden profiloitumisalueen työpaja toteutettiin yhteistyössä Grape Peoplen kanssa. Työpajan tarkoituksena oli käynnistää monitieteinen yhteistyö hahmottelemalla yhdessä profiloitumisalueen tutkijoiden kanssa profiloitumisalueen missiota ja visiota. Fasilitaattori Henna Karjalainen kuunteli tarkasti asiakkaan tarpeita, suunnitteli työpajaan sen tavoitteita palvelevat työskentelytavat ja ohjasi taitavasti työpajan kulkua.

Yhteistyö auttoi profiloitumisalueen tavoitteiden muotoilemisessa mahdollistamalla yhdessä pohtimisen ja keskustelun tehokkaalla ja tuottoisalla tavalla. Yhteistyön tuloksena syntyi konkreettisia tavoitteita, joita kohti profiloitumisalueessa lähdetään työskentelemään. Työpajaan osallistui kymmenen tutkijaa. Grape People valittiin yhteistyökumppaniksi hyvin toteutetun suunnitelman ja palvelualttiuden perusteella.

– Anu Siren, Gerontologian professori, Tampereen yliopisto

Kuinka voimme auttaa teitä onnistumaan?

Fasilitointia voi hyödyntää lukuisissa työelämän tilanteissa. Anna meidän auttaa yhdistämään asiantuntijoidenne osaaminen yhteisten tavoitteidenne saavuttamiseksi.  Valmennamme tarvittavat taidot henkilöstönne tai tulemme ulkopuoliseksi tueksi teille tärkeään tilaisuuteen. Kalleinta on yhdessä käytetty aika – me teemme siitä aidosti arvokasta.  Kun haluat takeet tuloksellisista tilaisuuksista, olemme oikea valinta kumppaniksenne. Lupauksemme on, että yhteistyössä kanssamme ette koskaan jää yksin. Kerro meille tarpeestanne ja suunnitellaan yhdessä teitä parhaiten palveleva kokonaisuus. Toteutamme valmennuksia ja työpajoja suomeksi ja englanniksi. Toimivampi yhteistyö tuo parempia tuloksia!