CASE Valtioneuvosto: Periaatepäätöksen valmistelu lähi- ja etätyöpajassa

Mikä tilaisuus oli kyseessä?

Valtioneuvoston periaatepäätöksen valmistelu yhdessä eri ministeriöiden kanssa.

Miksi tilaisuuteen haluttiin ulkopuolinen fasilitaattori?

Työskentelyn tuotos tulee olla sellainen, josta eri ministeriöt löytävät itsensä ja johon kaikki voivat sitoutua. Ulkopuolinen fasilitaattori haluttiin turvaamaan moniääninen ja eri näkökulmat huomioon ottava työskentely, mikä on edellytys yhteisen tavoitteen ja toimenpiteiden määrittelylle.

Miten onnistuimme tilaisuuden fasilitoinnissa?

Tilaisuus oli vuorovaikutteinen ja se tuki vahvasti yhteisen linjauksen valmistelua. Myös etäyhteyden avulla toteutettu työskentely saatiin toteutettua.

Heli Hätönen, neuvotteleva virkamies, Sosiaali- ja terveysministeriö

Kuinka voimme auttaa teitä onnistumaan?

Fasilitointia voi hyödyntää lukuisissa työelämän tilanteissa. Anna meidän auttaa yhdistämään asiantuntijoidenne osaaminen yhteisten tavoitteidenne saavuttamiseksi.  Valmennamme tarvittavat taidot henkilöstönne tai tulemme ulkopuoliseksi tueksi teille tärkeään tilaisuuteen. Kalleinta on yhdessä käytetty aika – me teemme siitä aidosti arvokasta.  Kun haluat takeet tuloksellisista tilaisuuksista, olemme oikea valinta kumppaniksenne. Lupauksemme on, että yhteistyössä kanssamme ette koskaan jää yksin. Kerro meille tarpeestanne ja suunnitellaan yhdessä teitä parhaiten palveleva kokonaisuus. Toteutamme valmennuksia ja työpajoja suomeksi ja englanniksi. Toimivampi yhteistyö tuo parempia tuloksia!