Webinaaritallenne: Onnistu yhteistyössä etänä!

Verkkotilaisuudet voivat olla aidosti vaikuttavia ja tuloksellisia – ja jopa innostavia osallistua!

Sinulle, joka haluat ymmärtää, kuinka parantaa vuorovaikutusta ja tuloksellista yhteistyötä verkon välityksellä! Sinulle, joka tarvitset työssäsi taitoja johtaa vaikuttavia verkkotilaisuuksia toimiessasi esimerkiksi asiantuntija- tai suunnittelutehtävissä, projektipäällikkönä, tiiminvetäjänä, myynnissä, konsulttina tai kouluttajana.

Mikä muuttui, kun kokoukset ja työpajat siirtyivät verkkoon? Valitettavasti etäkokoukset ja muut verkkotilaisuudet voivat olla puuduttavan tylsiä, epätehokkaita aikasyöppöjä, kiusallisia ja jopa pelottavia osallistua!

Jos näin todella on, saatamme tehdä huonoja päätöksiä, uusia innovatiivisia ideoita ei synny, tarvittavat toimenpiteet eivät siirry toteutuksen tasolle… Jos emme saa ihmisiä sitoutumaan antaakseen yhteisissä tilaisuuksissa parastamaan, emme pysty organisaationa uudistumaan. Nyt, jos koskaan, uudistuminen on elinehto organisaatioiden selviytymiseen ja entistä vahvempaan kasvuun.

Katso videotallenne, kun haluat ymmärtää, miten verkkotilaisuuksissa…

Webinaarin asiantuntijana Suomen johtava #etäkokousmies Jonas Rajanto, fasilitaattori-valmentaja.

Katso maksuton videotallenne webinaarista ja oivallat, kuinka parantaa vuorovaikutusta ja tuloksellista yhteistyötä verkon välityksellä! Jätä yhteystietosi alle, niin lähetämme katselulinkin tallenteeseen.