Webinaaritallenne: Työpajat haltuun

Fasilitoi timanttisia työpajoja!

Sinä, joka vastaat työpajojen vetämisestä tiimissä tai yhteisössäsi. Kaipaatko työpajoihisi toimivaa rakennetta ja tekemisen meininkiä? Haluaisitko lisää varmuutta asiakastyöpajojen vetämiseen? Paranna taitojasi johtaa tuloksellisia tilaisuuksia ja ota työpajat haltuun!

Tässä webinaarissa kuulet, kuinka osallistamalla tuot ihmisistä parhaan esiin ja saat heidät kukoistamaan ryhmässä! Teet yhdessä käytetystä ajasta vaikuttavampaa ja helpotat yhteistyössä onnistumista. Ymmärrät, miten fasilitointi muuttaa työelämän ryhmätilanteiden johtamista. Saat luotua tavoitteet toiminnaksi ja todellisiksi tuloksiksi!

Webinaarissa käsittelemme fasilitaattorin kolmea ydinkompetenssia, joita kehittämällä onnistut vaikuttavien ryhmätilaisuuksien vetäjänä. Näitä taitoja voit hyödyntää sekä lähi- että etätyöpajojen fasilitaattorina.

Täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen ja lähetämme maksutta sähköpostiisi katselulinkin webinaaritallenteeseen. Webinaari on tarkoitettu sinulle, joka vastaat sisäisten ja/tai asiakastyöpajojen vetämisestä kasvotusten tai verkossa, haluat parantaa osallistujien välistä vuorovaikutusta ja kaipaat tilaisuuksiisi toimivaa rakennetta.