Iiro Rahkonen

Haastattelussa sertifioitu fasilitaattori Iiro Rahkonen

Haastattelussa Iiro Rahkonen, ohjelmistoarkkitehti ja sertifioitu fasilitaattori, kertoo, kuinka on löytänyt fasilitoinnin äärelle, miksi ja millaisissa tilanteissa sitä työssään hyödyntää. Löydät Iiron LinkedInistä!

Jaa haastattelu verkostollesi alla olevista kuvakkeista!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Videosarja: Missä fasilitointi asuu?

Videosarjassa haastatellaan työelämän tekijöitä, jotka hyödyntävät fasilitointia menestyksekkäästi työssään. Sarjassa selvitämme, minne kaikkialle toimistoihin, tiloihin ja Teamseihin fasilitointi on muuttanut asumaan.

Kun haluat ymmärtää aiheesta enemmän

Heräsikö kiinnostus, haluatko oppia aiheesta lisää? Ilmoittaudu maksuttomaan demotilaisuuteen ja tule kokemaan tapamme fasilitoida ja valmentaa. Saat kokea osallistavan työpajan käytännössä ja opit yhden fasilitointimenetelmän hyödynnettäväksi työssäsi.

Kehitä taitojasi fasilitaattorina

Haluatko kehittyä vaikuttavaksi ryhmätilanteiden fasilitoijaksi ja luoda onnistuneen yhteistyön edellytykset? Paranna taitojasi johtaa tuloksellisia tilaisuuksia ja ilmoittaudu valmennusohjelmaan. Saat parhaat käytännöt ja vuorovaikutteiset menetelmät tehokkaisiin ja tuloksellisiin työpajoihin. Opit fasilitaattorin ydinkompetenssit – sekä alan parhaat menetelmät ryhmien ohjaamiseen! Hallitset työpajojen suunnittelun ja osaat toimia haastavissakin tilanteissa. Valmennusohjelman päätteeksi hyväksytyn näyttötilaisuuden jälkeen sinulle myönnetään sertifikaatti, joka on tunnustus osaamisestasi.

Autamme onnistumaan yhteistyössä – myös etänä!

Kuinka hyödyntää fasilitointia organisaatiossanne ja tehdä yhteistyöstä entistäkin vaikuttavampaa? Autamme teitä kehittämään kokous- ja työpajakulttuurianne osallistavammaksi ja yhdistämään asiantuntijoidenne osaamisen. Valmennamme fasilitointitaitoja sekä esimiehille, projektipäälliköille että asiantuntijoille. Kerro meille tarpeestanne ja suunnitellaan yhdessä teitä parhaiten palveleva kokonaisuus. Tiukassa tilanteessa ammattifasilitaattorimme ovat myös käytettävissäsi tilaisuuksien suunnitteluun ja johtamiseen. Toteutamme valmennuksia ja työpajoja suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.