CASE Sanoma: Fasilitoinnista lisää vaikuttavuutta etäkohtaamisiin

Sanoma Media Finland on monikanavainen mediatalo, joka tavoittaa päivittäin suomalaiset uutis- ja aikakausmediassa, televisiossa, radiossa, tapahtumissa ja digitaalisesti. Sanoma Media Finlandin B2B-yksikössä työskentelee satoja markkinoinnin, mainonnan, median ja sisältöjen ammattilaisia, jotka auttavat markkinoijia vaikuttavien ja tuloksellisten kampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Yhteistyö Sanoman ja Grape Peoplen välillä käynnistyi

Sanoma B2B:ssä havaittiin tarve kasvattaa osaamista erityisesti etäkohtaamisten fasilitoinnissa. Grape People valikoitui kumppaniksi hyvien referenssien ja yhteisen näkemyksen vuoksi.

Yhteistyö fasilitaattori-valmentaja Henna Karjalaisen kanssa käynnistyi joulukuussa 2021. Valmennukselle oli laaja tarve, joten kokonaisuus jaettiin neljän identtisen valmennuksen sarjaksi, joihin osallistui yhteensä 70 Sanoman ammattilaista. Kukin neljästä valmennuksesta käsitti neljä 3-tuntista valmennuskertaa.

Paula Hernetkoski kuvailee yhteistyötä ja prosessia Grape Peoplen kanssa sujuvaksi ja ammattitaitoiseksi. "Henna Karjalainen on innostava ja selkeä valmentaja!"

Työpajaosallistujat tyytyväisiä

Työpajaosallistujat olivat hyvin tyytyväisiä valmennuksiin ja saivat runsaasti konkreettisia työkaluja arkeen niin ulkoisten kuin sisäistenkin kohtaamisten fasilitointiin. Osa valmennuksiin osallistuneista oli aiemmin kuullut fasilitoinnista, mutta kokivat perusteellisen läpikäynnin hyödylliseksi. Valmentaja-fasilitaattori Henna Karjalainen koki osallistujien olevan erittäin sitoutuneita ja motivoituneita kehittämään fasilitointitaitojaan.

’’Fasilitointivalmennuksesta tarttui mukaan hyviä oppeja viedä käytäntöön ja niitä onkin jo testailtu niin sisäisesti kuin asiakastyössä’’ -työpajaosallistuja.

Kuinka voimme auttaa teitä onnistumaan?

Fasilitointia voi hyödyntää lukuisissa työelämän tilanteissa. Anna meidän auttaa yhdistämään asiantuntijoidenne osaaminen yhteisten tavoitteidenne saavuttamiseksi.  Valmennamme tarvittavat taidot henkilöstönne tai tulemme ulkopuoliseksi tueksi teille tärkeään tilaisuuteen. Kalleinta on yhdessä käytetty aika – me teemme siitä aidosti arvokasta.  Kun haluat takeet tuloksellisista tilaisuuksista, olemme oikea valinta kumppaniksenne. Lupauksemme on, että yhteistyössä kanssamme ette koskaan jää yksin. Kerro meille tarpeestanne ja suunnitellaan yhdessä teitä parhaiten palveleva kokonaisuus. Toteutamme valmennuksia ja työpajoja suomeksi ja englanniksi. Toimivampi yhteistyö tuo parempia tuloksia!