Tehopakkaus II – Edistynyt fasilitointi

04.11.2020 - 05.11.2020   8:30 - 16:30 Valmennus

Fasilitointi - työpaja - Grape People Finland

Tehopakkaus II -fasilitoinnin jatkovalmennuksessa käydään läpi fasilitoinnin parhaat ryhmätyömenetelmät sekä niiden soveltaminen omissa  ryhmätilaisuuksissa. Opit menetelmiä erityisesti monimutkaisiin ja haastaviin tilanteisiin. Tämän lisäksi opit työpajan vaiheet parhailla työkaluilla sekä sen, mikä auttaa fasilitaattoria viemään ryhmän parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Siis saat konkreettisia työkaluja esimies- ja projektityöhön.

Asiakkaidemme luottamus ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Olemme ottaneet käyttöön useita toimenpiteitä lähivalmennuksissa turvallisuutenne takaamiseksi kansainvälisestä koronavirustilanteesta johtuen. Sivun loppusta voit lukea tarkemmin toimenpiteistä ja joustavista muutosehdoistamme.

Fasilitoinnin Tehopakkaus II tarjosi minulle uutta oppia fasilitoinnin menetelmistä ja filosofiasta niiden taustalla, mutta sain myös valtavasti uutta ajateltavaa, foorumin jakaa kokemuksia ja omia sovelluksia eri menetelmistä sekä uutta intoa päivittäiseen työhöni. Tässä valmennuksessa on hinta-laatusuhde erinomaisesti kohdallaan. Hyvä Grape People!
Valmennuksen osallistuja

Valmennuksessa opit menetelmät:

Kenelle tämä valmennus on?

Fasilitoinnin jatkovalmennus sopii kaikille, jotka toimivat ryhmien kanssa ja osaavat jo fasilitoinnin perustaidot. Erityisen onnellisia tästä valmennuksesta ovat olleet henkilöstön kehittäjät, muutosagentit, strategian jalkauttajat, esimiehet, sisäiset konsultit, valmentajat ja projektipäälliköt.

Aika ja paikka

4.-5.11.2020 klo 8.30-16.30, Helsinki

Investointi

1200 € (+ alv 24%)

Early Bird -tarjous 1050 € (+ alv 24%) voimassa 4.10.2020 asti.

Hintaan sisältyy:

Voit maksaa valmennuksen verkkokaupassa tai laskulla valmennuksen jälkeen. Varmista paikkasi ajoissa! Osallistujamäärä on rajattu max. 20hlöä.

Ilmoittaudu valmennukseen!

Osallistava valmennustapa

Valmennus on työpaja, jossa harjoittelemme erilaisia ryhmätyömenetelmiä. Tarkoitus on oppia tekemällä. Valmennuksessa on mukana sopivia annoksia teoriaa käytännön ratkaisujen ymmärtämiseksi. Menetelmien osalta reflektoidaan, kuinka osallistujat voivat sitä omassa työssään soveltaa.

Fasilitointimenetelmien oppimisprosessi

Valmentaja

Miikka on fasilitoinut ja valmentanut fasilitointitaitoja ammatikseen vuodesta 2012 saakka. Valmennusten osallistujilta hän saa kiitosta innostavasta ja selkeästä tyylistään jakaa osaamistaan eteenpäin. Miikka uskoo, että jokainen hyötyisi fasilitointitaidoista.

Miikan vahvuuksiin kuuluvat yritysten ideointi- ja visiointityöpajat sekä kehittämis- ja strategiatyöpajat. Hänen aiempi yli 10 vuoden kokemuksensa ohjelmistokehityksestä ja innovaatiotoiminnasta antavat vankkaa näkökulmaa yritysmaailman kiemuroihin. Miikalla on kertynyt kokemusta yli 100 kokopäiväisen työpajan fasilitoinnista ja yhteistyöstä yli 130 organisaation kanssa. Hän vetää työpajoja ja valmennuksia sekä suomeksi että englanniksi.

Valmentava organisaatio

Grape People syntyi vuonna 2003 tarpeesta tehdä organisaatioista osallistavampia. Organisaatioiden ja työympäristöjen muuttuessa yhä monimutkaisemmiksi tietävä ja määräävä, siis perinteinen, johtaminen ei enää riittänyt.

Tarvittiin uudenlaista johtamista: osallistavaa, eli fasilitoivaa, johtamista. Siispä lähdimme toteuttamaan missiotamme levittää fasilitointitietoa ja –taitoa, jotta johtajilla olisi paremmat edellytykset tulevaisuuden organisaatioiden johtamiseen.

Autamme organisaatioita luomaan ja toteuttamaan muutoksia fasilitoinnin ja fasilitointivalmennuksen avulla. Oli kyseessä sitten yhteisen vision luominen, strategian jalkauttaminen organisaatioon, tärkeään muutokseen tarttuminen tai tiimien kehittäminen, me olemme täällä sinua varten.

Yhdessä olemme fasilitoineet yli 1 000 työpajaa ja valmentaneet yli 25 000 fasilitaattoria ympäri maailmaa. Valmennuksemme ovat tämän kokemuksen ja pitkän tuotekehityksen lopputulos.

”Ammattimainen, hyvin toteutettu valmennus. Sain valtavasti uutta ajateltavaa, uusia metodeja, käytännön työkaluja ja ja taustatietoa. ”
Valmennuksen osallistuja

Ilmoittautuminen

Valmennuksen osallistujamäärä on rajattu max. 20 hlöä. Ilmoittaudu valmennukseen ja varmista paikkasi ajoissa! Voit maksaa valmennuksen verkkokaupassamme tai laskulla valmennuksen jälkeen. Early Bird -tarjous 1050 € (+ alv 24%) voimassa 4.10.2020 asti.

Ilmoittaudu valmennukseen

 

”Olin vähän aikaa sitten fasilitointivalmennuksessa ja eilen käytin ensimmäistä kertaa dynaamista fasilitointia (vielä hybridikokouksessa, jotta olisi varmasti vaikeuskerrointa). Ajattelin alkujaan, että menetelmä ei sovi minulle ja tyylilleni, koska liian vapaamuotoista ja kaoottista. ”Pysyykö se hallinnassa?” ja ”Saadaanko mitään lopputulosta?” – tällaisia ajatuksia oli. Kuitenkin valmennuksessa yhdessä saatu kokemus ja käyty keskustelu jäi kutittamaan niin, että halusin kokeilla. Ja oli aivan mahtava kokemus! Paitsi että saatiin aikaan se, mitä lähdettiin tavoittelemaan, niin porukka myös tykkäsi kokemuksesta. Huolehdin siitä, että ryhmä tietää, minkä äärellä ollaan ja miten, ja sitten päästin ne irti ja ajattelin että luotan prosessiin. Kannatti! Siedin hyvin hiljaisuutta enkä ohjaillut keskustelua. Jää todellakin omaan työkalupakkiin, ja oikein sormet syyhyää päästä taas käyttämään!” – Fasilitointivalmennuksen osallistuja

Turvallisuusohjeet ja toimenpiteet 

Asiakkaiden luottamus ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Olemme ottaneet käyttöön useita toimenpiteitä turvallisuutenne takaamiseksi kansainvälisestä koronavirustilanteesta johtuen.

Lähivalmennuksissa huomioitavaa:

Näin varmistamme yhteistyössä edellytykset turvalliselle kokoontumiselle:

”Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.”

Työskentelemme antaumuksella asiakkaamme hyväksi ja teemme kaiken voitavamme, jotta jokainen fasilitoitu tilaisuus on tuloksellinen ja turvallinen. Kaikissa kysymyksissä ja tarvittavissa järjestelyissä autamme mielellämme.

Peruutus- ja muutosehdot

Tarjoamme kuluttoman siirto- ja peruutusoikeuden avoimiin valmennuksiin, kun peruutus tai siirto tehdään 30 vrk ennen valmennuksen alkua. Mikäli siirto tai peruutus tapahtuu alle 30 vrk valmennuksen alkamisesta laskutamme 50% osallistumismaksusta järjestely- ja tarjoilukustannusten kattamiseksi.

Sairastapauksissa tarjoamme maksuttoman siirtomahdollisuuden myös alle 30 vrk valmennuksen alkamisesta. Olemme joustavia ja haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Yleiset peruutus- ja muutosehdot löydät tästä linkistä kohdasta ”Avoimet valmennukset”.

Lisätiedot ja kyselyt

Bettina Kanninen, puh. 050 408 8141, [email protected]
Jyri Saraste, puh. 040 546 2332, [email protected]