Ammattifasilitaattorin käsikirjan julkistamistilaisuus

Tervetuloa kutsuvierastilaisuuteen oppimaan ja oivaltamaan osallistamisen mahdollisuuksista. Kutsumme sinut verkostoitumaan ja jakamaan fasilitoinnin parhaita käytänteitä. Tilaisuus on kutsuvieraille maksuton.

Kokoonnu kanssamme juhlistamaan Ammattifasilitaattorin käsikirjan julkaisua maksuttoman kutsuvierastilaisuuden muodossa Helsinkiin 2.12.2022 klo 8.45-11.30.

Kutsuvierastilaisuus toteutetaan lähitilaisuutena Helsingin Kampissa. Tarjoamme tilaisuudessa aamiaisen osallistujille sekä 50:lle ensimmäiselle Ammattifasilitaattorin käsikirjan (arvo 58€). Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumisen oheisesta linkistä.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on täynnä! Tapaamme sinut mielellämme virtuaalisesti Tunteita ja taisteluita – tarinoita ammattifasilitoinnista –webinaarissamme. Webinaariosallistujille on luvassa ennakko-ostajanetu Ammattifasilitaattorin käsikirjasta sekä tallenne webinaarista.

Kuva kirjasta

Ammattifasilitaattorin käsikirja on 450-sivuinen hakuteos, jossa on kaikki olennainen fasilitoinnista.

Ohjelma 2.12.2022

08:45 Aamiainen

09:00 Tilaisuuden avaus

  • Fanaattisen fasilitaattorin sanat kirjasta
  • Osallistava menetelmäkokeilu
  • Kirjan juhlistus
  • Verkostoitumista

11:30 Tilaisuus päätty

Kenelle tilaisuus on?

Tilaisuus on asiakkaillemme ja osallistavasta johtamisesta kiinnostuneille sidosryhmille sekä muille fanaattisille fasilitaattoreille.

Sinulle, joka olet…

  • kokenut fasilitaattori ja haluat kohdata kaltaisiasi
  • toiminut ryhmien parissa esimerkiksi kehitystehtävissä, valmentajana, konsulttina tai johtotehtävissä
  • halukas parantamaan taitojasi ryhmäprosessien johtamisessa
  • kiinnostunut osallistavasta ja itseohjautuvasta työkulttuurista
…tai utelias kuulemaan fanaattisen fasilitaattorin tunteista ja taisteluista matkan varralla!

Pepe Nummi,
fanaattinen fasilitaattori

Pepe Nummi on fanaattinen fasilitaattori ja Grape People Finland Oy:n toimitusjohtaja. Hän kirjoittanut useita kansainvälisesti tunnettuja tietokirjoja fasilitoinnista. Pepe on johtanut kansainvälisiä ja virtuaalisia tiimejä vuodesta 1990 ja fasilitoinut tiiviisti yli 20 vuotta. Hänen missio on luoda ja tuoda fasilitoinnin ja johtamisen työkaluja organisaatioiden käyttöön Suomessa ja maailmalla.

Pepe Nummi on fasilitoinnin pioneeri Suomessa: hän on maamme ensimmäinen sertifioitu ammattifasilitaattori, yksi Suomen ensimmäisen fasilitointiin erikoistuneen yrityksen Grape Peoplen perustajajäsenistä, Suomen fasilitaattorit ry:n ensimmäinen puheenjohtaja ja Idealogi-menetelmän kehittäjä. Pepe on pitkän kansainvälisen uransa aikana fasilitoinut yli 20:ssa maassa ja valmentanut yli 10 000 fasilitaattoria.

Tilaisuuden luonne

Julkistamistilaisuus on innostava aamupäivä, jossa pääset oppimaan osallistavien toimintatapojen avulla. Aamupäivän aikana kuulet ammattifasilitaattorin matkasta organisaatioiden kehittäjänä. Saat mukaasi yhden konkreettisen fasilitointimenetelmän, jota voit soveltaa omassa työssäsi. Menetelmän avulla saat hiljaisen tiedon esiin ja yhteiseen käyttöön. Julkistamistilaisuus on koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, jossa juhlistamme yhdessä uutuuskirjan ensiavausta!

Lisätiedot

Lisätiedot ja kyselyt tilaisuutta koskien:

Josefina Kanerva
markkinointivastaava

0505500654
josefina@grapepeople.fi
Verkostoidu Linkedinissä

Eikö tilaisuus sovi aikatauluihisi? Ei se mitään, sillä järjestämme Ammattifasilitaattorin käsikirjan kolmesta kiinnostavasta konseptista myös webinaarin Tunteita ja taisteluita. Ilmoittaudu alla olevasta linkistä ja saat tallenteen matkaasi – osuivatpa aikataulut miten tahansa!