Valokuva, Jonas Rajanto ja läppäri

WEBINAARI: Miten fasilitoida hybriditilaisuuksia – HENRY ry:n jäsenille

Jokainen on sen kokenut: olet etäosallistuja tapaamisessa, jossa lähiryhmä unohtaa olemassaolosi. Keskustelussa ei tule sopivaa taukoa jotta ehtisi pyytää puheenvuoroa, eikä kukaan huomaa että nostit kätesi Teamsissa vartti sitten.

Hybriditilaisuuksissa on erityisen haastavaa huomioida kaikki osallistujat, antaa koko ryhmälle ääni tai varmistaa kuulluksi tulemisen tunne. Kaikki hyvin, kun tekniikka on tuttua, tavoite yksinkertainen ja ryhmä pieni – mutta epäonnistumisen riskiä kasvattaa moni tekijä.

Katso valmentajan tervehdys ja kutsu webinaariin

Ilmoittaudu webinaariin

WEBINAARI: Miten fasilitoida hybriditilaisuuksia
05.04.2023 klo 09:00 – 10:00, Microsoft Teams

Tapahtuma tuotetaan yhteistyössä HENRY ry:n kanssa ja se on maksuton HENRYn jäsenille.
Et ole vielä jäsen? Tutustu jäsenyyteen.

Tässä vuorovaikutteisessa webinaarissa sukellamme hybridin ainutlaatuisiin haasteisiin.
Kuulet hyviä periaatteita, joiden avulla vältät pahimmat sudenkuopat.

Ilmoittaudu webinaariin HENRYn verkkosivuilta

Webinaarissa on myös kokeellinen elementti: pyydän nimenomaan osallistumaan jaetusta neukkarista, jos mahdollista. Pyydä kollega tai kaksi neukkariin ja pyydä heitäkin ottamaan läppärit mukaan. Voit myös osallistua yksin omalta koneeltasi, mutta olisi hauska tehdä tosielämän hybridihaasteista simulaatio.

Osallistumisohjeet

Kun ilmoittaudut, varaudu webinaariin näin:

Levänneenä ja läsnä. Sulje pois muut häiriötekijät, jotta voit antaa oppimiselle täyden huomiosi. Käytämme chattia, kyselyitä ja pienryhmätiloja.

Tekniikka kunnossa. Sulje ylimääräiset sovellukset ja selaimen välilehdet. Teams ja puhelin Älä häiritse -tilaan.

Ääni ja kuva. Luottamus on tärkeää, kun opitaan uutta. Toivon, että voit pitää kameraasi päällä – ainakin aloituksen aikana ja pienryhmätyöskentelyssä. Käytäthän sanka- tai nappikuulokkeita, jotta kuulemme puheesi selkeästi.

Kouluttaja

Jonas Rajanto on fasilitaattori ja valmentaja Grape Peoplella. Jonaksen missio on pelastaa ihmiset kaikilta huonoilta tapaamisilta – mutta etenkin huonoilta etäkokouksilta. Hän toteuttaa missiotaan valmennusten, puheiden, konsultoinnin sekä verkkosisällön avulla. Intohimo ihmisten kohtaamisia ja teknologiaa kohtaan saa Jonaksen puhaltamaan eloa kaikenkokoisiin kokoontumisiin.

Grape Peoplen fasilitointivalmennukset

Haluatko kehittää osaamistasi ja oppia järjestämään vaikuttavia tilaisuuksia, verkossa ja kasvotusten? Kehittämällä taitojasi johtaa tilaisuuksia osallistavasti autat asiakkaitasi, tiimiäsi ja sidosryhmiäsi onnistumaan yhteistyössä. Tutustu valmennuksiimme ja opit suunnittelun, valmistelun, aloittamisen ja johtamisen parhaat käytännöt.

Tutustu Vaikuttava fasilitointi -valmennukseen

Tarvitseeko tiimisi tai organisaatiosi osaamisen päivittämistä? Tarjoamme fasilitointivalmennuksia räätälöidysti tarpeeseenne – kasvotusten ja etänä Teamsilla, Zoomilla, Google Meetillä, Mirolla tai muulla käytössänne olevalla sovelluksella.

Lue lisää räätälöidyistä virtuaalifasilitoinnin valmennuksista

Tarvitsetko ammattilaisen apua etätyöpajan järjestämisessä? Tarjoamme ammattifasilitointia tiukkoihin tilanteisiin, kuten strategian luominen tai käytäntöön vienti, kehityshankkeeet, muutostilanteet ja tiiminkehitys. Pyydä tarjous, niin tutustumme tarpeisiinne ja laadimme yhteistyössä teille sopivan ratkaisun.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeestanne