WEBINAARI: Onnistu organisaation kehityshankkeissa

Parhaat tulokset syntyvät dialogisella suunnittelulla

Onko käsillänne merkittävä muutoshanke, mutta tuskailette vastarinnan kanssa? Vaatiiko strategianne päivitystä, mutta pohdit, kuinka saada koko organisaatio mukaan uuteen suuntaan? Olisiko pitkäaikaisesta ja luotettavasta kumppanista hyötyä tilanteessanne?

Lataa maksuton tallenne ja kuulet…

 • Miksi yhteistyö usein epäonnistuu ulkopuolisen konsultin kanssa?
 • Miten rakentaa yhteistyötä edistävä dialoginen kumppanuus?
 • Kuinka suunnitella tuloksellisia työpajoja hyvällä yhteispelillä?

Onnistuminen edellyttää kumppanuutta

Organisaatioiden kehittäminen ei ole suinkaan suoraviivaista hommaa. Ensin on asetettava oikeat tavoitteet, luotava selkeä suunta ja sen jälkeen saatava läpi organisaation ihmiset mukaan muutokseen. Nämä muutostilanteet ovat kriittisiä paikkoja, joiden onnistumiseen on syytä satsata. Kalleimmat muutosprosessit ovat niitä, jotka jäävät vain hyviksi aikomuksiksi ja arjessa toteutetaan useampaa kilpailevaa strategiaa – sitä uutta ja vanhaa.

Toisinaan organisaation sisältä löytyy riittävästi osaamista muutosprosessin läpiviemiseksi, mutta usein näissä kriittisissä tilanteissa on syytä ottaa asiantuntija avuksi. Fasilitoinnin asiantuntijasta on hyötyä silloin, kun halutaan saada kaikkien avainhenkilöiden tietotaito ja osaaminen yhteiseen käyttöön esimerkiksi strategian luomisvaiheessa. Ammattifasilitaattorista on apua myös silloin, kun halutaan varmistaa muutoksen jalkautus osaksi organisaation arkipäivän toimintoja.

Luottamus luo tuloksellisia työpajoja

Me Grape Peoplella emme tarjoa ratkaisuiksi hyllytavaraa, vaan haluamme kuulla ja ymmärtää kokonaistilanteenne. Autamme selkeyttämään nykytilanteenne, kirkastamme yhteisymmärryksessä halutun tavoitetilan ja löytämään tarpeitanne vastaavan ratkaisun. Emme usko valmiisiin vastauksiin, vaan tiedämme, että onnistunut muutosprosessi vaatii ihmisten mukaan ottamista ratkaisujen etsintään. Keskinäisen luottamuksen rakentumisen myötä parannamme yhteispeliä ja löydämme oikeat avaimet onnistumiseen.

Tule mukaan maksuttomaan webinaariimme ja kuulet todellisista työelämän onnistumistarinoista! Kuinka luoda suunta, johon kaikki ovat sitoutuneet? Miten mahdollistaa muutoksen täytäntöönpano läpi organisaation?

Webinaari on tarkoitettu sinulle, joka haluat ymmärtää enemmän organisaatioiden kehittämisestä, tiiminvetäjä, johtotehtävissä työskentelevä, konsultti, HR-asiantuntija tai projektipäällikkö. Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariimme täyttämällä yhteystietosi yllä olevaan lomakkeeseen. Saat tarkemmat osallistumisohjeet sähköpostiisi.

Grape People

Me Grape Peoplella olemme luotettava kumppaninne organisaationne muutostilanteissa, hankkeissa ja kehitysprojekteissa. Olemme auttaneet asiakkaitamme 17 vuoden menestymään muuttuvassa maailmassa ja löytämään yksilöllisiä ratkaisuja haastaviin tilanteisiin. Lupauksemme on, että yhteistyössä kanssamme et koskaan jää yksin.

Fasilitoinnin keinoin autamme yhdistämään asiantuntijoidenne osaamisen ja helpotamme muutosta ja päätöksentekoa ryhmässä sekä luomaan uusia toimintatapoja yhteistyön parantamiseksi. Olemme tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, ja suhtaudumme työhömme intohimoisesti.

Vuosien saatossa olemme järjestäneet työpajoja monenlaisiin tarkoituksiin. Fasilitoiduissa työpajoissamme on muun muassa:

 • kehitetty johtoryhmän työskentelyä
 • yhdistetty tiimejä ja organisaatioita
 • kirkastettu perustehtävää ja rooleja
 • työstetty työyhteisön arvoja
 • ratkaistu konflikteja
 • polkaistu käyntiin isoja hankkeita
 • luotu ja jalkautettu uutta strategiaa
 • käsitelty muutosvastarintaa

Työpajoissamme ihmiset kohtaavat toisensa luontevasti ja tuloksellisesti. Hauskaa saa olla vakavistakin aiheista huolimatta. Vahvuutemme on kaivaa esille ydinasiat, joiden ympärille työpaja rakennetaan ja johtaa tuloksellinen prosessi läpi. Emme fasilitoi huvin vuoksi, vaan yhdessä asetetut tavoitteet kirkkaana mielessä. Kun haluat takeet tuloksellisista työpajoista, olemme oikea valinta kumppaniksenne.

Arvokkainta on yhdessä käytetty aika – me teemme siitä vaikuttavaa.

Kari Kukkola

Kari Kukkola on yksi Grape Peoplen pitkäaikaisimmista valmentajista. Kari on sosiaalipsykologi (VTM) ja työyhteisösovittelija, joka sovittelutilanteiden lisäksi on valmentanut muutos- ja strategiajohtamista sekä fasilitointitaitoja vuodesta 2009 lähtien. Hän myös konsultoi yrityksiä muutostilanteissa, strategiatyössä, monimutkaisissa tilanteiden selkeyttämisessä ja ristiriitojen hallinnassa.

Verkostoidu: LinkedIn | Twitter

Kari Kukkola

Kari Kukkola on yksi Grape Peoplen pitkäaikaisimmista valmentajista. Kari on sosiaalipsykologi (VTM) ja työyhteisösovittelija, joka sovittelutilanteiden lisäksi on valmentanut muutos- ja strategiajohtamista sekä fasilitointitaitoja vuodesta 2009 lähtien. Hän myös konsultoi yrityksiä muutostilanteissa, strategiatyössä, monimutkaisissa tilanteiden selkeyttämisessä ja ristiriitojen hallinnassa.

Verkostoidu: LinkedIn | Twitter