virtuaalifasilitointi

WEBINAARI: Hybriditapaamiset 3 + 3

Mitä olisi hyvä tietää hybriditapaamisten erityishaasteista? Kuulet tässä webinaarissa kolmesta hybriditapaamisten sudenkuopasta, joista on hyvä olla tietoinen. Jaamme käytännön kokemuksia hybriditapaamisten järjestämisestä, vaikeuksista sekä ratkaisuista. Ilmoittaudu webinaariin, ja kuulet sekä onnistumistarinoita että herkullisimmat mokamme!

Lue lisää »

HYBRIDIDEMO: Fasilitointi tässä ajassa

KUTSUVIERASTILAISUUS Tervetuloa kutsuvierastilaisuuteen oppimaan ja oivaltamaan osallistamisen mahdollisuuksista tässä ajassa. Kutsumme sinut verkostoitumaan ja jakamaan työn hyviä käytänteitä muiden fasilitoinnista kiinnostuneiden HR-asiantuntijoiden kanssa. Tilaisuus on

Lue lisää »

CASE Takeda: Virtuaalityöpajat haltuun Miron ja fasilitointitaitojen avulla

Takedan yhtenä tavoitteena oli lisätä ketteryyttä työteon tavoissa. Yritys halusi tarjota henkilöstölleen uusia taitoja ja itsevarmuutta etätapaamisten suunnitteluun ja valmisteluun, niin asiakastyöpajoihin kuin sisäisiin eri yksikköjen yhteisiin tiimikokouksiin, joissa haluttiin lisätä osallistujien aktiivisuutta. Grape People järjesti valmennukset yhteensä 40 takedalaiselle. Valmennuksessa tutustuttiin digitaaliseen Miro-valkotauluun sekä etäfasilitoinnin parhaisiin käytänteisiin. Valmennuksen yksi tärkeimmistä kriteereistä oli, että se sisälsi käytännön tekemistä, kun työkalun tarkoitus on olla jatkossa aktiivikäytöllä.

Lue lisää »

CASE OP Helsinki: Matka kohti yhteisohjautuvaa työskentelykulttuuria

Grape People toteutti OP Helsingille kolmiosaisen Osallistavat tiimipalaverit-valmennussarjan, johon osallistuivat organisaation kaikki n. 40 tiiminvetäjää ja esihenkilöä. Koska organisaatiossa oltiin johtoryhmätasolta lähtien sitouduttu toimintakulttuurin uudistamiseen, osallistamisen ajatus oli osallistujille jo valmiiksi tuttu. Siksi yhteisissä työpajoissa pystyttiin keskittymään hyvin konkreettisesti erilaisiin keinoihin, joilla tiimien yhteisohjautuvuutta voidaan tukea.

Lue lisää »
Ladattava opas: Opas etätyöpajan järjestäjälle

Opas etätyöpajan järjestäjälle

Onnistu ammattifasilitaattorin ohjeilla! Yleistynyt etätyöskentely on siirtänyt työpajamuotoisen työskentelyn verkkoon. On monenlaista kick-offia, yhteiskehittämistä sidosryhmien kanssa, muutoksen jalkautusta, retrospektiiviä ja luovaa ideointia. Mikä työpajoissa muuttuu,

Lue lisää »