Demo: Huipputiimin johtaminen

29.05.2017   12:45 - 16:00 Demo

Maaliskuussa pitämämme johtamisen demo oli huippusuosittu. Sen kunniaksi järjestämme uusinnan samasta demosta. Pepe palaa jälleen Suomeen tätä demoa varten! Ilmoittaudu ajoissa ja varaa paikkasi demoon. Paikkoja on rajatusti.

Demon kuvaus

Organisaatioiden toimintaympäristö muuttuu jatkuvasti kompleksisemmaksi. Yhteistyötä täytyy tehdä yhä enemmän, jotta saadaan luotua uutta arvoa asiakkaille. Haasteeksi muodostuukin usein se, etteivät ihmiset näe kokonaisuuksia. He eivät sovi suunnasta ja suuntaa toimintaansa yhdessä, vaan toiminta jää pyrähdyksiksi, irralleen strategiasta. Ihmisten ja tiimien osaaminen ei yhdisty ja organisaatioiden synergiaedut jäävät hyödyntämättä.

Fasilitoiva johtaminen fokusoi tiimin, kirkastaa tavoitteet ja inspiroi toimintaan. Osallistava esimies vie tiiminsä huipputuloksiin.

Grape People järjestää maksuttoman demon huipputiimin johtamisen menetelmistä

ma 29.5.2017 klo 12:45-16:00

Kaapelitehtaalla Helsingissä.
Huipputiimin johtaminen onnistuu osallistamalla

Demo ei ole luento, vaan innostava iltapäivä, jossa osallistujat oppivat itse tekemällä. Iltapäivän aikana käymme läpi Grape Peoplen osallistavan johtamisen prosessin. Demosta saat heti mukaasi yhden konkreettisen menetelmän, jota voit alkaa soveltaa jo seuraavasta päivästä alkaen. Menetelmän avulla viet tiimisi kohti tavoitetta, lisäät yhteistyötä ja parannat tehokkuutta näkyvästi.

Demon vetää Grape Peoplen perustaja ja fasilitoinnin pioneeri Pepe Nummi.

Kenelle

Demo on suunnattu esimiehille, jotka haluavat johtaa tiiminsä huipputuloksiin.

Osallistuminen

Demoon osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumista Jyri Sarasteelle sähköpostilla etunimi(at)grapepeople.fi.

Kutsun saa lähettää eteenpäin kollegoille, jotka ovat kiinnostuneita fasilitoinnista ja paremmasta johtamisesta.

Tilaisuus alkaa klo 12.45 kahveilla ja rekisteröitymisellä. Varsinainen demo alkaa klo 13.00.

Tervetuloa!