Demo: Muutoksen fasilitointi TÄYNNÄ

11.03.2020   8:45 - 11:45 Demo

Sulata – Muuta – Jäädytä. Tämä on muutoksen johtamisen prosessi, joka ottaa huomioon muutosvastarinnan sulattamisen, toimintatapojen muuttamisen sekä uusien tapojen juurruttamisen.

Miten muutos viedään hallitusti arkeen? Tavallisesti organisaatioissa muutokset jäävät helposti puolitiehen. Osa työyhteisöstä lähtee mukaan, osalle on epäselvää, mikä itse asiassa muuttuu ja toiset vastustavat muutosta jo periaatteesta.

Ensin tarvitaan yhteinen ymmärrys muutoksesta: Mikä muuttuu ja mitä se tarkoittaa minulle? Sen jälkeen voidaan pohtia ratkaisuja: Millaisia ratkaisuja muutoksen arkeen saattaminen meiltä edellyttää? Lopuksi sovitaan konkreettiset muutostoimenpiteet, minkä jälkeen muutoksen toteutumista aletaan seurata systemaattisesti.

Miten tämä tehdään sujuvasti tiimissä tai koko työyhteisössä? Kun haluat ymmärtää, miten fasilitoida muutosprosesseja, tule maksuttomaan demoon viettämään innostava aamupäivä kanssamme. Demoamme muutoksen fasilitointia käytännön harjoituksen avulla. Opit heti yhden fasilitointimenetelmän, jota voit soveltaa omassa työssäsi.

Aika ja paikka

Fasilitointidemo – Muutoksen fasilitointi
ke 11.3.2020 klo 8.45 – 11.45
Kaapelitehtaalla Helsingissä

Kenelle?

Demo on tarkoitettu esimiehille, konsulteille, organisaation ja henkilöstön kehittäjille, projektipäälliköille sekä muille, jotka työskentelevät muutoksen jalkautuksen parissa.

Ilmoittautuminen

Tilaisuus on täynnä. Varmista tästä paikkasi seuraavasta toukokuun demotilaisuudesta.

Ohjelma

8:45 Pientä aamiaista & verkostoitumista
9:00 Virittäytyminen, alustus ja harjoitus

11:45 Tilaisuus päättyy

Valmentaja

Henna Karjalainen
fasilitaattori ja fasilitointivalmentaja
Grape People Finland Oy

Mikä fasilitointi?

Fasilitointi on tehokasta sisältöneutraalia ryhmäprosessin ohjaamista. Fasilitaattorin tehtävä on tuoda osallistujat lähemmäs toisiaan ja näin mahdollistaa osaamisen yhdistäminen. Fasilitointi helpottaa osallistumista, oivaltamista ja muutosta sekä päätöksen tekoa ryhmässä. Fasilitoidun prosessin tarkoituksena on viedä työskentely uudelle tasolle ja parantaa sen tuloksia. Hyvin suunnitellussa fasilitoidussa tilaisuudessa kaikki saavat äänensä tasapuolisesti kuuluviin. Seurauksena on parempia päätöksiä, joihin kaikki voivat sitoutua.

Tilaisuuden luonne

Demolla on kolme tarkoitusta: se on oppimis-, myynti- ja verkostoitumistapahtuma. Ennen kaikkea demo on innostava tilaisuus, jossa osallistujat saavat omakohtaisen kokemuksen fasilitoinnista ja oppivat itse tekemällä.

Tarvitsetko lisää taitoja ja syvempää ymmärrystä?

Tarvitsetko apua muutoksen läpiviemiseksi organisaatiossanne? Kerro meille tarpeestanne, niin tuemme teitä matkallanne eteenpäin. Ammattifasilitaattorimme auttavat teitä selkeyttämään tilanteenne, löytämään parhaat ratkaisut ja sitouttamaan koko työyhteisön toimenpiteisiin. Olemme käytettävissänne, kun tarvitsette apua prosessin suunnitteluun, työpajojen toteutukseen tai fasilitointitaitojen valmennukseen. Suunnittelemme kanssanne tarpeitanne vastaavan kokonaisuuden ja pidämme huolen, että saatte tarvittavat taidot muutoksen läpiviemiseksi.
Ota yhteyttä,
niin keskustellaan lisää!

 

Lisätiedot ja kyselyt: Jyri Saraste, puh. 040 546 2332, [email protected]