TÄYNNÄ: Demo: Eloisat etäkokoukset

21.09.2018   08:45 - 10:00 Demo

Miten eloa etäkokouksiin?

Etäkokoukset yleistyvät ja sen seurauksena istumme yhä enemmän tietokoneen ääressä. Etäkokouksissa voi olla vaikea ylläpitää porukan energiatasoa – varsinkin pidemmissä sessioissa. Onneksi keinoja kuitenkin on. Kokouksen rakenne määrittää jo paljon. Tärkeintä porukan fiiliksen kannalta on päästä tyydyttävään lopputulokseen kohtuullisessa ajassa. Pitkissä sessioissa kannattaa pitää tauko 45 – 60 minuutin välein. Lisäksi osallistujia kannattaa aktivoida eri keinoin noin 20 minuutin välein.

Miten etäkokouksessa sitten aktivoidaan ihmisiä? Tämä on paras kokea omin silmin ja korvin. Osallistu maksutta Eloisaan etäkokoukseemme.

Aika ja paikka

Ajankohta: pe 21.9. klo 8.45 – 10.00

Demo järjestetään verkossa Skype for Business (ent. Lync) -alustalla.

Osallistuaksesi demoon tarvitset:

Ensimmäiset 15 minuuttia on varattu tekniseen check-iniin. Tällöin tarkistamme, että yhteydet ja laitteet pelittävät, jotta voimme aloittaa demon ajallaan.

Osallistujien kokemuksia demosta

”Havainnollinen ja sain ideoita seuraavaan palaveriin.”

”Skypeä käytetään todella paljon jo ja selvästi parempia kokouksia pystyy järjestämään, tämä demo osoitti sen hyvin.”

”Keskeisin oivallukseni oli, että etäkokous voi olla eloisa ilman kaikkien puhumistakin.”

”Suosittelisin demoa/koulutusta kollegoilleni. Hyviä osallistavia työkaluja ja aktiivinen/eloisa ilmapiiri.”

”Erittäin selkeä kokonaisuus – suosittelen.”

”Nopeasti monta käytännön vinkkiä. Itselle tuli olo että odotan etäkokousten vetämistä nyt kun aiemmin mieluummin livenä.”

”Tästä saa hyvin ideoita muihin kokouksiin ja saa itse kokeilla käytännössä, miten hyvältä osallistavaan verkkokokoukseen osallistuminen tuntuu.”

Tietoa kirjoittajasta

Jonas Rajanto on verkkotyöskentelyyn erikoistunut fasilitaattori ja valmentaja Grape Peoplella. Hän valmentaa virtuaalifasilitointitaitoja tiiminvetäjille, projektipäälliköille, kouluttajille, myyjille ja muille, joille verkkotilaisuudet ovat olennainen osa työtä. Jonaksen tavoite on tehdä virtuaalisessioista yhtä vaikuttavia ja miellyttäviä kuin kasvotusten tapaamiset.

 Jonas Rajanto
 @VirtualJonas
Videoesittely

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt – Tilaisuus on täynnä. Seuraava Eloisat etäkokoukset -demo järjestetään 26.10. klo 8.45-10.00. Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä ja varmista paikkasi ajoissa.

Lisätiedot ja kyselyt:

Valmennus verkon vuorovaikutustaidoista

Innostuitko virtuaalifasilitoinnista? Haluaisitko keinoja omien tilaisuuksiesi parantamiseen?

Tai lähetä viesti [email protected]