Demo: Fasilitointi Big Room -työpajoissa

12.03.2019   8:45 - 12:00 Demo

 

 

Big Room on tyypillisesti rakennusalalla käytetty monimuotoinen työskentelytapa. Se tarkoittaa sekä fyysistä tilaa että tapoja toimia yhdessä. Demossa käymme läpi, miten fasilitointia voidaan hyödyntää Big Room -työpajoissa.

Isoissa rakennushankkeissa Big Room työskentely on tehokas yhteistoiminnallinen työskentelytapa. Pelkkä yhteinen tila ei silti riitä ratkaisemaan kaikkia haasteita. Henkilötasolla vaaditaan uusia taitoja yhdessä työskentelyn edistämiseksi. Intensiivinen projektityö samassa tilassa eri työkulttuureista tulevien ihmisten kanssa edellyttää yhteensovittamista.

 

Fasilitoimalla Big Room -työpajoissa saat kaikkien osaamisen yhteiseen käyttöön.

 

Big Room -työpajat ovat ennen kaikkea tapa työskennellä, tehdä päätöksiä ja löytää yhdessä parempia ratkaisuja. Big Room -työpajoissa fasilitointi auttaa tekemään dialogista hedelmällistä. Fasilitoimalla saadaan asiantuntijoiden tieto-taito esiin ja valjastettua yhteiseen käyttöön. Big Room työskentelyssä osallistaminen lisää tehokkuutta ja tuottaa kokonaistaloudellisesti parempia ratkaisuja.

Osallistu demoon ja opit Big Room -työpajoissa hyödynnettävän fasilitoinnin perusteet sekä yhden fasilitointimenetelmän. Saat omakohtaisen kokemuksen osallistavasta työpajatyöskentelystä sekä ymmärrät fasilitoinnin edut ja hyödyt.

 

Aika ja paikka

ti 12.3.2019 klo 8.45 – 12.00

Kaapelitehtaalla Helsingissä, C-porras, 5. krs

Kenelle?

Tilaisuus on sinulle, joka:

Ohjelma

8:45  Kahvit ja pientä aamiaista
9:00  Aloitus ja ohjelma

Lyhyt katsaus Grape Peoplen toimintaan

Tietoisku: Big Room fasilitoinnin perusteet

Menetelmäharjoitus

Yhteenveto

12:00  Tilaisuus päättyy

Valmentaja

Kari Kukkola
fasilitaattori ja fasilitointivalmentaja
Grape People Finland Oy

Kari on fasilitoinut ja valmentanut Grape Peoplella vuodesta 2009. Hänellä on laajasti kokemusta rakennusalalta yhteistyössä useiden toimijoiden kanssa Big Room työskentelyn kehittämisestä sekä fasilitointitaitojen valmentamisesta Allianssi -hankkeisiin.

 

 

Tilaisuuden luonne

Demolla on kolme tarkoitusta: se on oppimis-, myynti- ja verkostoitumistapahtuma. Ennen kaikkea se on mahdollisuus oppia itse tekemällä ja saada käytännössä kokemus osallistavasta työpajatyöskentelystä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Osallistuminen on maksutonta. Tilaisuuden laadun varmistamiseksi osallistujamäärä on rajattu. Kysynnän vuoksi priorisoimme henkilöt, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet demoihimme. Samasta organisaatiosta otamme yleensä enintään kaksi osallistujaa.

 

”Fasilitointi on vuorovaikutuksen esteiden poistamista – tämän oivalsin.” – Osallistuja demotilaisuudesta

Valmennus

Tarvitsetteko osallistamistaitoja Big Room -työpajojen vetämiseen? Järjestämme organisaatiollesi räätälöidyn valmennuksen. Kerro meille tarpeestasi ja suunnittelemme teitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Lisätiedot

Haluatko keskustella lisää organisaatiosi tarpeista? Ota yhteyttä!
Jyri Saraste, puh. 040 546 2332, [email protected]