Demo: Vaikuttavaa osallistamista fasilitoimalla – TÄYNNÄ

13.08.2019   8:45 - 11:45 Demo

Kaipaatko kokouksiin ja työpajoihin rakennetta, energiaa ja tekemisen meininkiä?

Osallistaminen on asiantuntijaorganisaatioissa tänä päivänä välttämätön taito. Osallistamalla ihmisten osaaminen ja aika hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Fasilitointi lisää osallisuutta ja parantaa ryhmätilanteiden vuorovaikutusta. Fasilitaattorin tehtävä on tuoda osallistujat lähemmäs toisiaan ja näin mahdollistaa asiantuntijoiden osaamisen yhdistäminen.

 

”Fasilitointi on vuorovaikutuksen esteiden poistamista – tämän oivalsin.” – Demo-osallistuja

 

Erilaisten tilaisuuksien järjestäminen vaatii huolellista prosessin suunnittelua. Fasilitoidun prosessin tarkoituksena on viedä työskentely uudelle tasolle ja parantaa tuloksia. Hyvin suunnitellussa fasilitoidussa tilaisuudessa kaikki saavat äänensä tasapuolisesti kuuluviin. Seurauksena on parempia päätöksiä, joihin kaikki voivat sitoutua.

Kun haluat ymmärtää, mitä fasilitointi on, tule viettämään innostava aamupäivä kanssamme. Koet fasilitoidun tilaisuuden käytännössä ja ymmärrät, miksi ja milloin kannattaa fasilitoida. Opit yhden fasilitointimenetelmän sekä menetelmät osallistavan tilaisuuden aloitukseen ja lopetukseen.

 

Aika ja paikka

ti 13.8.2019 klo 8.45 – 11.45

Kaapelitehtaalla Helsingissä

Kenelle?

Tilaisuus on sinulle, joka:

Ohjelma

8:45  Pientä aamiaista & verkostoitumista
9:00 Alustus, ohjelma ja tutustuminen

11:45  Tilaisuus päättyy

Valmentaja

 

Henna Karjalainen
fasilitaattori ja fasilitointivalmentaja
Grape People Finland Oy

Tilaisuuden luonne

Demolla on kolme tarkoitusta: se on oppimis-, myynti- ja verkostoitumistapahtuma. Ennen kaikkea demo on innostava tilaisuus, jossa osallistujat oppivat itse tekemällä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt. Tilaisuus on täynnä. Löydät kaikki tulevat demotilaisuutemme tästä. Varaa paikkasi nyt!

Fasilitointivalmennus

Tarvitsetteko osallistamistaitoja kokouksien ja työpajojen vetämiseen? Järjestämme organisaatiollesi räätälöidyn valmennuksen. Kerro meille tarpeestasi ja suunnittelemme teitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden.

Tutustu suosituimpaan fasilitointivalmennukseemme Tehopakkaus I – Vaikuttava fasilitointi. Valmennuksessa opit yksinkertaisia työkaluja ryhmätilanteiden vetämiseen ja saat itsevarmuutta johtaa ryhmäprosesseja. Tehopakkaus I -valmennus järjestetään 2.-3.9.2019 ja ilmoittautuminen on avoinna nyt. Varmista paikkasi valmennuksessa ja ilmoittaudu heti mukaan!

Tutustu Tehopakkaus I -valmennukseen

Lisätiedot ja kyselyt: Jyri Saraste, puh. 040 546 2332, [email protected]