Kevytfasilitointi – viikkopalaverien pelastus

16.05.2017   8:30 - 16:30 Valmennus

Viikkopalaverit ovat usein melko lyhyitä ja asioita on paljon. Kokouksissa vetäjä on eniten äänessä, muut ovat paikalla mutta osallistuvat laimeasti. Onko tuttu tilanne? Haluaisit piristää kokouksiasi mutta fasilitointi tuntuu liian monimutkaiselta ja aikaa vievältä tavalta uudistaa tekemistä. Ratkaisu on kevytfasilitointi.

Kevytfasilitointi on kehitetty Grape Peoplessa erityisesti lyhyitä kokouksia varten. Kevytfasilitoinnin idea on muokata fasilitoinnin olennaisista menetelmistä versiot joiden toteuttaminen onnistuu lyhyessä ajassa ja jotka on helppo omaksua osaksi omaa tekemistä.

Tervetuloa mukaan!
Kevytfasilitointi

Kevytfasilitointi-valmennuksessa opit:

Työkalut ja tekniikat

Kenelle

Valmennus on suunnattu jokaiselle, joka pitää paljon rutiinipalavereita tiiminsä kanssa. Valmennus sopii erityisesti esimiehille ja projektipäälliköille. Et tarvitse aiempaa kokemusta tai tietämystä fasilitoinnista.

Valmentaja

Tilaisuuden onnistumisesta vastaa kokenut fasilitaattori-valmentaja Kari Kukkola.

Aika ja paikka

Valmennus järjestetään seuraavan kerran tiistaina 16.5.2017 klo 8.30-16.30 Helsingissä Grape Peoplen valmennustiloissa Kaapelitehtaalla, Tallberginkatu 1, C-rappu, viides kerros.

Päivä alkaa aamiaisella Kaapelitehtaan Hima & Salissa klo 8.30. Valmennus alkaa Grape Peoplen valmennustiloissa klo 9.00.

Investointi

Tämän yksipäiväisen valmennuksen hinta on 450 € + alv.

Hintaan sisältyy:

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua valmennukseen ja maksaa sen suoraan verkkokaupassamme.

Ilmoittaudu valmennukseen

Lisätiedot ja kyselyt: