LÄHI: Edistynyt fasilitointi-valmennus (2 päivää)

09.05.2022 - 10.05.2022   8.30 - 16.30 Valmennus

Tule syventämään tietojasi ja taitojasi fasilitaattorina kaksipäiväiseen Edistynyt fasilitointi-lähivalmennukseen!

Jatkotason syventävässä valmennuksessa opit tehokkaimmat menetelmät kompleksisiin ryhmätilanteisiin. Opit selkeyttämään monimutkaisia tilanteita ja nostamaan oireiden takaa juurisyyt esiin.

Ilmoittaudu tästä valmennukseen!

 

Miksi osallistua?

Yksinkertaisiin ongelmiin löytyy yksinkertaisia ratkaisuja. Työelämän muuttuessa yhä monimutkaisemmaksi tarvitsemme taitoja ohjata tuloksellisia työpajoja myös kompleksisista aiheista.

Valmennuksessa syvennät ammattitaitoasi ryhmänvetäjänä ja fasilitaattorina, kun sinulla on pohjakoulutus fasilitoinnin perusteista ja käytännön kokemusta työpajojen fasilitoinnista lähi- tai etätilaisuuksissa.

Saat keinoja tukea työyhteisön tai projektiryhmän itseohjautuvuutta ja parantaa työn tuloksia. Edistynyt fasilitointi-valmennus vie syvemmälle systeemiajatteluun ja tarjoaa työkaluja fasilitoivaan johtamiseen sekä ryhmätyöskentelyn viemiseen uudelle tasolle.

 

Taidot ryhmien ohjaamiseen

Osallistaminen on asiantuntijaorganisaatioissa tänä päivänä välttämätön taito. Fasilitointi lisää osallisuutta ja parantaa ryhmätilanteiden vuorovaikutusta. Osallistamalla ihmisten aika ja osaaminen hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Edistynyt fasilitointi-valmennuksessa opit:

 

Työkalut ja tekniikat

  • Saaristo – keskusteluyhteyden avaamiseksi
  • Open Space – itseohjautuvuuteen perustuva ryhmätyömenetelmä
  • Idealogi – laadukkaan ryhmäpäätöksen tekemiseksi
  • Pathway to action – tie toimintaan
  • Blossom – toimenpiteiden visualisointiin
  • Tapoja ymmärtää ydinongelma ja kirkastaa korkeampi tavoite
  • Menetelmiä osallistavan työpajan aloitukseen ja lopetukseen
  • Työkaluja ryhmän energiatason ylläpitämiseen

Toteutus ja aikataulu

9.-10.5.2022 klo 8.30-16.30

Lindströmin Talo, Kalasatama

Kokoustila Sörkka (auditorio)

Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki.

 

Ilmoittautuminen

Hinta: 1200€ + alv 24% / hlö

Voit maksaa valmennuksen verkkokaupassamme tai laskulla. Valmennuksen osallistujamäärä on rajattu (max. 20hlö) parhaan oppimiskokemuksen varmistamiseksi.

Hintaan sisältyy:

Ilmoittaudu tästä valmennukseen!

 

Sopiiko tämä minulle?

Fasilitoinnin jatkotason valmennus sopii kaikille, jotka toimivat ryhmien kanssa ja hallitsevat fasilitoinnin perusteet. Suosittelemme pohjakoulutukseksi Vaikuttava fasilitointi -valmennusta.

Erityisen tyytyväisiä tähän valmennukseen ovat olleet tiiminvetäjät, henkilöstön kehittäjät, muutosagentit, strategian jalkauttajat, esihenkilöt, sisäiset konsultit, valmentajat ja projektipäälliköt. Edistynyt fasilitointi -valmennuksen jälkeen voit osallistua fasilitointiosaamisen sertifiointitilaisuuteen.

Tämä valmennus on mahdollista tilata myös omalle organisaatiolle!

 

Valmentajat

Tilaisuuden vetäjinä toimivat kokeneet ammattifasilitaattori-valmentajamme, jotka ovat erikoistuneet tuloksellisten ryhmäprosessien johtamiseen. Grape Peoplen ihmiset ovat tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntijoita, jotka suhtautuvat työhönsä intohimoisesti. Valmentajiimme voit tutustua tästä linkistä.

 

Turvallisuusohjeet ja toimenpiteet 

Asiakkaiden luottamus ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Olemme ottaneet käyttöön useita toimenpiteitä turvallisuutenne takaamiseksi lähitilaisuuksissa.

 

Lähivalmennuksissa huomioitavaa:

 

Näin varmistamme yhteistyössä edellytykset turvalliselle kokoontumiselle:

 

Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla, ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky.

Työskentelemme antaumuksella asiakkaamme hyväksi ja teemme kaiken voitavamme, jotta jokainen fasilitoitu tilaisuus on tuloksellinen ja turvallinen. Kaikissa kysymyksissä ja tarvittavissa järjestelyissä autamme mielellämme.

 

Peruutus- ja muutosehdot

Tarjoamme kuluttoman siirto- ja peruutusoikeuden avoimiin valmennuksiin, kun peruutus tai siirto tehdään 30 vrk ennen valmennuksen alkua. Mikäli siirto tai peruutus tapahtuu alle 30 vrk valmennuksen alkamisesta laskutamme 50% osallistumismaksusta järjestely- ja tarjoilukustannusten kattamiseksi.

Sairastapauksissa tarjoamme maksuttoman siirtomahdollisuuden myös alle 30 vrk valmennuksen alkamisesta. Olemme joustavia ja haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Jos vallitsevan terveys- ja turvallisuustilanteen tai viranomaisten ohjeistusten tai suositusten takia tilaisuutta ei voida järjestää lähitoteutuksena, tarjoamme mahdollisuuden osallistua verkkototeutukseen tai osallistumisen peruuttamiseen kuluitta.

Yleiset peruutus- ja muutosehdot löydät tästä linkistä kohdasta ”Avoimet valmennukset”.

 

Valmentava organisaatio

Grape People syntyi vuonna 2003 tarpeesta tehdä organisaatioista osallistavampia.
Tarkoituksena on ollut alusta lähtien luoda perustavanlaatuinen muutos organisaatioidenn ajattelumaailmaan ja toimintatapoihin.

Autamme organisaatioita luomaan ja toteuttamaan muutoksia fasilitoinnin ja fasilitointivalmennuksen avulla. Oli kyseessä sitten yhteisen vision luominen, strategian jalkauttaminen organisaatioon, tärkeään muutokseen tarttuminen tai tiimien kehittäminen, me olemme täällä sinua varten.

Yhdessä olemme fasilitoineet yli 1 000 työpajaa ja valmentaneet yli 25 000 fasilitaattoria ympäri maailmaa. Valmennuksemme ovat tämän kokemuksen ja pitkän tuotekehityksen lopputulos.

Lue asiakkaidemme onnistumistarinoita tästä!

 

Kysyttävää? 

Kysyttävää valmennuksesta? Haluatko tilata valmennuksen omalle organisaatiollesi? Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai ottaa yhteyttä tilauspainikkeen kautta:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous