Demo: Fasilitoiva johtaminen – TÄYNNÄ

08.05.2019   8:45 - 11:45 Demo

 

Miten esimies voi hyödyntää fasilitointia osallistavassa johtamistyössä? Ryhmätilanteita on toistuvasti: on viikkopalavereita, tavoitteiden kirkastusta, henkilöstökyselyn purkua, strategian käytäntöön vientiä, tiiminkehitystä – listaa voisi jatkaa vielä pitkään.

Fasilitoiva johtaminen auttaa työntekijöitä näkemään ja ymmärtämään kokonaiskuvan. Kun ihmiset ymmärtävät kokonaiskuvan, he pystyvät johtamaan itseään ja etenemään oikein. Fasilitoiva johtaminen tuo työntekijät yhteen sen sijaan, että he toimisivat siiloissa.

Fasilitointitaidot helpottavat esimiehen työtä ja antavat varmuutta ryhmätilanteiden edessä. Lue lisää fasilitoivasta johtamisesta täältä tai Grape Peoplen perustajan Pepe Nummen uusimmasta teoksesta Fasilitoivan johtamisen käsikirja – 9 avainhetkeä.

Tule maksuttomaan demoomme kuulemaan, miten fasilitointia voi hyödyntää johtamistyössä.

 

”Fasilitointi on vuorovaikutuksen esteiden poistamista – tämän oivalsin.” – Osallistuja demotilaisuudesta

 

Aika ja paikka

ke 8.5.2019 klo 8.45 – 11.45

Kaapelitehtaalla Helsingissä, C-porras, 5. krs

Kenelle?

Sinulle, joka haluat johtaa ryhmätilanteita osallistavasti.

Sinulle, joka haluat yhdistää ihmisten osaamisen.

Sinulle, joka haluat hyödyntää tiimisi, yksikkösi tai organisaatiosi koko potentiaalin.

Ohjelma

08:45  Pientä aamiaista & verkostoitumista
09:00 Alustus, ohjelma ja tutustuminen

11:45 Tilaisuus päättyy

Löydät lisää somesta @GrapePeople #fasilitoivajohtaminen

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt – Tilaisuus on täynnä.

Osallistuminen on maksutonta. Tilaisuuden laadun varmistamiseksi osallistujamäärä on rajattu. Kysynnän vuoksi priorisoimme henkilöt, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet demoihimme. Samasta organisaatiosta otamme yleensä enintään kaksi osallistujaa.

Valmentaja

Piritta Van der Beek
fasilitaattori ja fasilitointivalmentaja
Grape People Finland Oy

Piritta van der Beek (os. Kantojärvi) on Grape Peoplen toimitusjohtaja, valmentaja, sertifioitu ammattifasilitaattori (CPF), taiteen maisteri (TaM) sekä hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ).

Piritta valmentaa fasilitointitaitoja konsulteille, kehittäjille, esimiehille ja johtajille. Piritta on fasilitoinut työpajoja ja kehitysprosesseja asiakkaiden erilaisista kompleksisista sisällöistä jo vuodesta 2001. Kokemuksistaan Piritta on kirjoittanut kirjan Fasilitointi luo uutta, jossa käydään läpi yli 50 menetelmää luovan ongelmanratkaisun fasilitointiin.

Tilaisuuden luonne

Demo on innostava aamupäivä, jossa osallistujat oppivat itse tekemällä. Aamupäivän aikana käymme läpi Grape Peoplen osallistavan johtamisen prosessin. Demosta saat heti mukaasi yhden konkreettisen menetelmän, jota voit soveltaa heti omassa työssäsi. Menetelmän avulla viet tiimisi kohti tavoitetta, lisäät yhteistyötä ja parannat tehokkuutta näkyvästi.

Osallistujan kokemus demosta

”Demosta inspiroituneena fasilitoin osan parin päivän päästä järjestetystä johdon ja keskijohdon keskustelutilaisuudesta. Vaikka käytimme ihan yksinkertaisia menetelmiä, tilaisuudesta saatiin paljon enemmän irti kuin vapaamuotoisesta keskustelusta. Kaikki eivät toki pitäneet siitä, että keskustelu on ohjattua, mutta uskon että tilaisuus oli silti vuorovaikutteisempi ja tehokkaampi.”

Valmennus

Kaipaatko aiheesta syvempää ymmärrystä? Onko organisaatiossasi useampi aiheesta kiinnostunut? Pyydä meiltä tarjous valmennuksesta omalle organisaatiollesi ja katsotaan teille sopiva kokonaisuus.

Lisätiedot

Haluatko keskustella lisää organisaatiosi tarpeista? Ota yhteyttä!
Jyri Saraste, puh. 040 546 2332, [email protected]